Jalkapallomatkalle katsomaan Liverpool FC:tä

Jalkapallo on suosittu urheilulaji ympäri maailman ja se kerää miljoonia katsojia ympärilleen. Euroopan suosituimpiin joukkueisiin kuuluva Liverpool FC on englantilainen Valioliigassa pelaava joukkue. Se on perustettu vuonna 1892 ja sen kotiottelut on pelattu alusta lähtien Anfield Road Liverpoolissa. Liverpool FC on kerännyt eniten englantilaisjoukkueista voittoja muun muassa Eurooppa Cupissa sekä Mestarien Liigassa.

Jalkapallomatkalle

Valmiiksi järjestetyt jalkapallomatkat ovat loistava tapa päästä näkemään huipputason jalkapalloa paikan päällä. Jalkapallomatkat on hyvä ostaa tunnetulta matkanjärjestäjältä, sillä silloin saat liput otteluun virallisilta jälleenmyyjiltä. Jalkapallo-ottelut ovat kovaa bisnestä, joten paljon huijareita on liikkeellä myymässä virheellisiä lippuja. Ethän halua kokea ikäviä uutisia juuri ennen astumista jalkapallostadionille ja ennen pelin alkua.Valmiiksi suunnitellut jalkapallomatkat on usein mahdollista räätälöidä juuri itselleen sopivaksi. Voit valita halutun ottelun tai ottelut ja voit valita sen lisäksi haluamasi matkustuspäivät sekä hotellin. Voit yhdistää matkustamisen ja jalkapallon katselun vaivattomasti. Jokaisen jalkapallofanin unelma toteutuu kun pääsee kannustamaan Liverpool FC :tä kuuluisalle ja yhdelle maailman kovaäänisimmistä stadioneista Anfieldiin.

Liverpool FC

Liverpool FC on Englannin Valioliigassa pelaava jalkapallojoukkue, joka on etenkin Euroopan seuratuimpia joukkueita. Joukkue herättää niin suurta suosiota, että monet jalkapallofanit haluavat jalkapallomatkalle Anfieldin kentälle Liverpooliin seuraamaan otteluita paikan päälle. Liverpool FC:n kotikenttä Anfield kerää katsojia täydellä kapasiteetilla 54 074 katsojaa, joten ei sitä turhaan sanota yhdeksi maailman kovaäänisimmäksi stadioniksi.Liverpool FC:n kannattajien kannatuslaulu You’ll Never Walk Alone on vuonna 1945 sävelletty laulu ja sitä pidetään joukkueen tunnuskappaleena. Joukkueen kannattajat omivat kappaleen itselleen heti sen levytyksen jälkeen ja alkoivat laulaa kappaletta katsomossa ennen jokaista peliä. Nykypäivänä kappaleen nimi löytyy joukkueen tunnuksesta sekä se löytyy Anfieldin stadionille johtavalta Shankly Gate -portilta.

Muista nämä seikat!

Jalkapallomatkan varaaminen on helpompaa luotetun matkanjärjestäjän kautta, sillä silloin saat otteluliput luotettavalta taholta ja pääset varmasti seuraamaan peliä. Jos kuitenkin päädyt hankkimaan itse lippusi, varmista, että ostat ne valtuutetulta myyjältä, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä paikan päällä. Voit yhdistää otteluiden lisäksi matkaasi esimerkiksi shoppailua ja uusia ruokakokemuksia – tee matkastasi täysin ainutlaatuinen!